Sas Avatás a Benczúr Hotelben

2021. december 11-én a Római Sas Rend meghívásának tettünk eleget a Benczúr hotelben tartott Sas rendezvényen. Az avatási ceremónia után az arra érdemes Sasok a Rend által előléptetésbenés kitüntetésben részesültek.

Többek között Főparancsnokunk, vitéz lovag Dömötör Zoltán a Római Sas Birodalma töretlen szolgálatáért az ORDO AQUILA ROMANA ÉRDEMREND kitüntetésben részesült.

A Sas elismerések után a társ szervek adtak át elismeréseket és kitüntetéseket.Az 1956 MAGYAR NEMZETŐRSÉG altábornagyi kinevezést adott át Janus Maximusnak, elismerve ezzel a két szervezet közötti példa értékű kapcsolat rendszer kiépítését és fenntartását. A kinevezést vitéz lovag Németh Tamás altábornagy általános alelnök és vitéz lovag Máhli Imre altábornagy ügyvezető alelnök adta át Janus Maximusnak.

A rendezvény végén adományok és felajánlások kerültek átadásra a Sas Rend és vezetője részére.Főparancsnokunk személyes ajándéka a róla készült 1956-os forradalmár dombormű került Janus Maximusnak átadásra.

A domborművet szervezetünk részéről Lugosi Babett nemzetőr őrnagy és Domonkos Tamás nemzetőr őrnagy adta át, az adományozó levelet és a rendezvénytől távol maradt Főparancsnokunk üzenetét vitéz lovag Máhli Imre nemzetőr altábornagy ügyvezető alelnök olvasta fel. A zenés műsorokkal és vers mondással tűzdelt rendezvény jó hangulatban zárult.

Közzétette: Elnökség