Főparancsnoki köszöntő

                                                                       

Tisztelt honlapunkra látogatók!

Tisztelt nemzetőr bajtársak!

Köszöntök mindenkit honlapunkon. Bizonyára észrevették, hogy az utóbbi időben szinte napról napra változik megjelenésünk. Azon munkálkodunk, hogy a lehető legtöbb anyagot, információt eljuttassunk mindenkihez, amely a munkánkat, tevékenységünket, a mindennapi életünket mutatja be. Próbáljuk ezeket az anyagokat szelektíven bemutatni, ezért a honlapra látogató kedves vendégeinknek, és nemzetőr bajtársaimnak is érdemes minden menüpontot megnézni, mert lehet, hogy a keresett információt ott találja meg.  A jövőben még szélesebb palettán fog mutatkozni honlapunk, még több információval, fényképpel, és lehetőségeinkhez mérten rövidfilmekkel is.

Itt ezen az oldalon folyamatosan fogom tájékoztatni a Tisztelt idelátogatókat, hogy még szebb, még érdekesebb és még teljesebb legyen az 1956 Magyar Nemzetőrség honlapja folyamatos tevékenységünk bemutatásával.

Minden szerkesztő kizárólag a saját írásáért vállal felelősséget! Személyhez kötés: a publikálók az általuk készített/szerkesztett írásokat aláírják.

Kellemes nézelődést hasznos időtöltést kívánok mindenkinek.

 

 v.l. Dömötör Zoltán vezérezredes     Elnök – Főparancsnok