Baranya vármegyei adománygyűjtés

Gyűjtést szervezett az 1956 Magyar Nemzetőrség Baranya Vármegyei Hagyományőrző és bevetési alegysége a Baranya vármegyei Sásdon élő 37 rászoruló gyermekes családok megsegítésére. 23 zsák, 6 kartondoboz, több táska adomány gyűlt össze, amelyekben tartós élelmiszerek, felnőtt és gyermek ruházati cikkek, cipők és játékok voltak.

Karácsonyi adománygyűjtés és szétosztás résztvevőinek és támogatóinak elismerő köszönetet mond az 1956 Magyar nemzetőrség Elnöksége. Alábbi bajtársaknak KIEMELTEN GRATULÁLUNK Nemzetőr Hagyományőrző és bevetési alegységünknél lévő Főszervező Baranya vármegyei parancsnok Sipos Tímea nemzetőr alezredes bajtársnőnek és segítőjének Salamon Tiborné nemzetőr százados bajtársnőnek is.

Horváth Béla nemzetőr dandártábornok bajtársnak is köszönjük kiemelkedő segítségét a szervezésben és a szállításban aki a 1956 magyar nemzetőrségünk szervezési igazgatója, továbbá Orsós Imre nemzetőr alezredes bajtársnak a Nemzetőr hagyományőrző bevetési alegység Zala vármegyei parancsnoknak is köszönjük a kiemelkedő segítségét aki télapónak öltözött és 39 családban rászoruló gyerekeknek adta át a karácsonyi adományokat, végül köszönjük Erlicz Katalinnak is, aki Kapuváron gyűjtötte össze az adományokat!

Békés boldog karácsonyt kívánok minden Bajtársunknak és megajándékozott gyerekeknek és családoknak! Nagyon csodálatos dolog ajándékozni és látni hogy mennyire örülnek az adományoknak!

Nagy sikerre való tekintettel de az elnökséggel egyeztetve megbeszéljük, hogy jövő karácsonyra szélesebb körben több vármegyében kellene rászoruló családoknak és gyerekeknek adományozni, de erre nagyobb összefogásra lesz majd szükség!

Alábbi linkre kattintva Pesti riport oldalán bővebb információ érhető el az adományozás részleteiről: https://www.pestiriport.info/WebArticleShow.aspx…

Köszönettel: 1956 Magyar Nemzetőrség elnöksége