Tájékoztatás “A modern Nemzetőrségről”

Tisztelt Bajtársnők, Bajtársak!

Ajánlom figyelmetekbe, hogy Nemzeti könyvtárunk, az Országos Széchenyi Könyvtár Dr. Hautzinger Gyula nyá. honvéd ezredest – katonai szakértőt megtisztelte azzal, hogy a megalapításának  165. évfordulója  alkalmából e-könyvtárába beemelte sikeresen megvédett PhD értekezését  ” A modern Nemzetőrségről”.

Az ezredes úr 2005. évben kiadott írása az alábbi linkre kattintva érhető el:  http://mek.oszk.hu/11400/11469/

Tisztelt Bajtársnők, Bajtársak!

Többen érdeklődtetek már nálam, sokan cselekedtetek is tartalékos ügyben…

Az Önkéntes Tartalékos Katonai szolgálatra – feltételek megléte esetén – továbbra is jelentkezzetek a toborzóirodákban. Bízom abban, hogy ezáltal minél többen aktívan hozzá tudtok járulni a Magyar Honvédség munkájának segítéséhez és személyes ambícióitok kiteljesedéséhez! A Honvédség  korrekt munkahely, akit felvesznek az becsülje meg és bizonyítsa rátermettségét és kitartását! Sok sikert mindehhez!

Tisztelt Bajtársnők, Bajtársak!

Amint észrevehettétek, az utóbbi két hétben igen sok írást szerkesztettem a honlapra.

Sajnos a korábban “megszüntetett”, majd újra mozgalmas netes felületünk objektív okokból sokáig “lefagyott”, írást nem jelent meg rajta (nem nevesítek senkit) és ez gondolom nem csupán engem zavart…Az írásaimat hiánypótlásnak szántam és annak érdekében cselekedtem, hogy  megpezsdüljön újra a honlapunk.

Eszem ágában sincs viszont másoktól elvenni az itteni megjelentetés és szerkesztés lehetőségét – erre vannak kijelölt személyek. Kérlek benneteket, hogy  továbbra is  a főparancsnok engedélyével és  a szolgálati út betartásával – Papp Kálmán nőr. vezérőrnagyon keresztül – szíveskedjetek pártfüggetlen írást ide feltetetni, amit örömmel várunk akár Kisvárdától – Kőszegig, Váctól – Sellyéig, Ózdtól – Nagyatádig, Tatabányától – Békéscsabáig, Mosonmagyaróvártól – Hajdúböszörményig, Káposztásmegyertől – Csepelig, Ausztráliától – Észak-Amerikáig bárhonnan.

További sikereket, erőt és egészséget és tartalmas életet kívánok mindenkinek tisztelettel!

Budapest, 2013. 11. 11.

 

Az írást készítette és szerkesztette:

Bársony Róbert nőr. vezérőrnagy

Szervezési Bizottság Elnök